Sposób przygotowania

Udko umyć, zalać wodą i ugotować. W międzyczasie dodać warzywa starte na grubych oczkach. Kiedy mięso będzie prawie miękkie wsypać ryż. Wywar posolić i popieprzyć do smaku. Kiedy wszystko będzie miękkie posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie zupki
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ja też bardzo lubię taki zupy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna zupka muszę wypróbować z ryżem zawsze gotuję z ziemniakami
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    same witaminki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna jest taka zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszna zupka
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna jarzynowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam takie zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lekka i smaczna zupa. Bardzo lubię takie zupki jarzynowe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jarzynową zupkę zjem z chęcią:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !