Sposób przygotowania

Mięso umyć,skropić sokiem z cytryny i ugotować w bulionie ok.30 minut.Wystudzić i pokroić w paseczki.W bulionie zblanszować kiełki.Wyjąć i drobno posiekać.Do bulionu dodać sos sojowy,drobno posiekaną dymkę,przyprawić pieprzem i zagotować.Dodać mięso,rzeżuchę,kiełki i wszystko razem wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a to ciekawe:) może być smaczna taka zupa nigdy nie jadłam jeszcze zupy z rzeżuchy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    nie jadłem takiej zupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    interesująca
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawa ta zupka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    to musi być na prawdę zdrowa i smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawa zupa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    ale zdrowa zupka....
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Apetyczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !