Sposób przygotowania

Do zimnej wody wrzuciłam udko kurczaka bez skóry. Kiedy woda się zagotowała, wrzuciłam 2 marchewki, 700 g pieczarek, pietruszkę, 2 cebule, kawałek selera, liść kapusty, zieloną pietruszkę, liść pora, sól. Plus gotowania zupy krem to możliwość pokrojenia warzyw w duże kawałki, lub niekrojenie ich wcale. I tak potem zostaną zmiksowane :) Po 1,5 gotowania wyjęłam udko, oddzieliłam mięso od kości i dodałam z powrotem do zupy. Blenderem zmiksowałam całość na jednolitą konsystencję. Zupę w talerzu posypałam dla smaku szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo lubię grzyby! A zupka wygląda apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pychota :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam kremy grzybowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie jadlam
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny na pewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !