Sposób przygotowania

pierś z kurczaka dzielimy na 4 części ubijamy i przyprawiamy solą i pieprzem ,mięso obtoczyć w jajku i bułce tartej i smażymy na rozgrzanym ogniu z obu stron,cienko pokrojone i przyprawione grzyby podajemy na kotleta bądz na ziemniaki ,

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    lubię i schabowego i grzyby więc takie połączenie na pewno by mi smakowało:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Danie w sam raz na sezon grzybowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    W sam raz na sezon grzybowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Zrobiłam z pieczarkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale smakowitości:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne danie
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !