Sposób przygotowania

mięso kroimy w kawałki, solimy, pieprzymy i zalewamy olejem. Kładziemy do lodówki. Na smalcu rumienimy pokrojoną cebulę, dodajemy zieloną paprykę i szynkę. Do smaku dodajemy pieprz, sól, natkę Pietuszki i mieszamy z pomidorami. W dużej ilości smalcu smażymy pokrojone w kostkę ziemniaki i odcedzamy.
W małej ilości smalcu smażymy mięso. Całość mieszamy i podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !