Sposób przygotowania

Namoczone grzyby odcedzić, dolać wody, gotować około 40 minut. Wywar uzupełnić do 1 litra. Z oliwy i mąki zrobić zasmażkę. . Do letniej zasmażki dodać kilka łyżek przestudzonego wywaru, dokładnie rozprowadzić. Wlać do grzybów, chwilę podgotować, doprawić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wspaniały sos;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię takie sosy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszny ten sosik
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam sos grzybowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny dodatek do obiadu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię taki sosik:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    mój ulubiony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Jaki fajny sosik :-)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubie taki sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobry taki sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !