Sposób przygotowania

bialka ubić na sztywno i dodawać po jednym żółtku ubic na puch , następnie dodać cukier i po malutku mąkę wymieszaną z proszkiem i kakao upiec w tem 180 stopni ok 30 min , cisto jest na tortownice 24 cm

śmietanę 36%( niestety wyżej nie można dodać takiej wartości , to taka gęsta w kubeczku ) ubić z cukrem pudrem (według smaku ) i przełożyć biszkopt wierzch posypać cynamonem , można odrazu sie rozkoszowac delikatnym smakiem deseru ;)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    jak jest dużo kalorii to zawsze dobrze smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny torcik:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA120

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super ciasto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aredzimska

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • 20
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jest naprawdę smaczne i lekkie bez margaryny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika124

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina72

    mmmm Wygląda smakowicie :)
  • 11
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    można zrobić i z białym biszkoptem
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marzena831

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    smakowicie wyglada
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !