Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę obieramy, myjemy i kroimy na plastry. Całość wsypujemy na olej rozgrzany na patelni. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką słodką i pieprzem ziołowym, mieszamy i dusimy. W tym czasie kotlet schabowy rozbijamy i posypujemy solą i pieprzem. Następnie obtaczamy w rozklekotanym jajku i bułce tartej, po czym kładziemy na rozgrzany olej obok gotowego farszu. Gdy kotlet będzie rumiany z obu stron na wierzch kładziemy grubą warstwę farszu, na którym kładziemy plasterki żółtego sera. Czekamy, aż ser się roztopi i wtedy przekładamy gotowe kotlety na talerz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jak apetycznie wygląda
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam mięsko;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !