Sposób przygotowania

Skrzydła umyć, osuszyć i ułożyć w misce.
Pozostałe składniki dokładnie wymieszać, wlać do skrzydeł i nasmarować je przygotowaną bejcą.
Odstawić na minimum 2 godziny.
Skrzydła ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, polać marynatą i wstawić do nagrzanego do 170 stopni piekarnika.
Piec 50-60 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nigdy nie piekłam skrzydeł z indyka...zawsze lądują w zupie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pięknie wygląda
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    z indyka również nie piekłam a te wyglądają apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !