Sposób przygotowania

Tofu pokroić w małą kostkę i zalać marynatą z sosu sojowego, posiekanej natki pietruszki, soli, wody, czosnku i soku z cytryny. Później podsmażyć na margarynie i wstawić do lodówki. Nie wylewać marynaty.
Salaty i rzeżuchę przebrać, umyć, osączyć i ułożyć na talerzu. rzodkiewki oraz kiwi pokroić w plasterki i również ułożyć na talerzu. Pośrodku położyć kostki tofu.
Marynatę przyprawić musztardą oraz curry i podawać do tofu z dodatkiem pełnoziarnistego pieczywa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !