Sposób przygotowania

Oba rodzaje mąki połącz,dodaj serek i żółtka,a następnie ubitą pianę z białek.Śliwki umyj,osusz,przekrój i wydryluj,włóż do rondelka.Wlej sok pomarańczowy,dodaj skórkę z cytryny,oprósz cynamonem oraz cukrem i cukrem waniliowym.Duś wszystko około 5 minut na małym ogniu.Część śliwek odłóż,resztę zmiksuj.Z masy serowej usmaż na oleju złociste racuszki,odsącz z tłuszczu.Posyp cukrem pudrem i płatkami migdałowymi.Podawaj z musem i śliwkami.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !