Sposób przygotowania

selera pokrój na plastry sredniej grubosci. ugotuj 15 min w osolonej wodzie . ostudź . pozniej na jednym krążku połóż plasterek pomidora i plasterek sera żółtego oprósz solą i pieprzem przykryj drugim krążkiem selera . obtocz w rozkłuconym jajku z ziołami prowansalskimi i w sezamie . na patelni smaż na rumiano z obu stron:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    czegos takiego jeszcze nie jadlam musze sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    oryginalne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    bardzo ciekawe
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    takiego selera jeszcze nie jadłam, bardzo fajny pomysł :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pyszne musi byc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !