Sposób przygotowania

Mięso umyć i zmielić razem z namoczoną i odciśniętą kajzerką. Dodać jajko, przyprawy do smaku, drobno pokrojoną cebulę i posiekany czosnek. Wyrobić masę. Uformować kotleciki, obtoczyć je w bułce tartej i smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    u mnie często goszczą na stole
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny obiad!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Lubie wszystko co z mięska:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    to jest to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam z surówką z kiszonej kapusty
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    lubię mielone miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie typowe kotlety, smaczne i szybkie do przygotowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !