Sposób przygotowania

Migdały sparzyć wrzątkiem, obrać ze skóry i pokruszyć na bardzo drobno.
Żółtka utrzeć z migdałami i cukrem.
Śmietankę zagotować. Mąkę rozprowadzić w mleku, dodać do śmietanki, energicznie rozmieszać, tak by nie powstały grudki, zagotować. Następnie dodać do masy żółtkowej i rozmieszać. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    do czego można użyć?
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super fajny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !