Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grilowany udziec z indyka

5.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udziec indyczy
wg.potrzeb
przyprawy
do smaku
czosnek
wg.uznania
olej
do marynaty

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowany udziec z indyka

Udziec indyczy przyprawić kilka godzin wcześniej.Zrobić marynatę z przypraw ,czosnku i oleju.Włożyć na kilka godzin do lodówki ,żeby mięso przeszło przyprawami.Piec na ruszcie,często obracając, żeby nie przypaliły się przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 01.09.2013 07:32
Kolejny pyszny kawałek mięsa u Ciebie znajduję.
Grazyna0211 25.06.2013 14:25
pyszne mięsko
Motorek 25.05.2013 09:29
aż ślinka cieknie
kate.500 14.05.2013 20:46
bardzo lubie indyka
kuklik 28.04.2013 11:21
wspaniały kawał mięsa
misia53 07.04.2013 12:29
kawał dobrego mięcha
Łukasz15 24.10.2012 07:40
Pyszny
Krystyna32 16.09.2012 09:33
pycha
Andysz 26.04.2012 08:47
podoba mi się:)
malcik111 30.12.2011 09:35
muszę koniecznie wypróbować, zawsze tak jakoś kurczaka wybierałam
LuKaSz4761 11.12.2011 10:23
Super przepis
kotlet 16.11.2011 18:58
mniam
Iwona51
Iwona51 12.11.2011 08:17
smaczny
RenataZ-et 15.08.2011 22:37
wygląda bardzo apetycznie :)
Ania67 11.06.2011 14:44
nabrałam apetytu:)
ben-ka 21.04.2011 09:28
też czasami robię udziec ale piekę go w piekarniku.
Misiek1 03.04.2011 13:41
znakomicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak