Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

gulasz grzybowy

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby
55 dag
margaryna
2 łyżki
cebula
3 szt.
czosnek
3 ząbki
majeranek
½ łyżeczki
Sklep Prymat
mąka
1 łyżka
rosół
½ szklanki
Papryka słodka mielona Prymat
½ łyżeczki
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz grzybowy

Cebulę obrać, wypłukać, pokroić, zrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Grzyby wypłukać, obrać, pokroić, dodać do cebuli, dusić razem. Oprószyć mąką, podlać rosołem, zagotować, dusić pod przykryciem chwilę. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak