Sposób przygotowania

Oczyszczone śledzie namoczyć na dobę, kilka razy zmienić wodę. Zdjąć skórkę. Przełożyć do słoika.

Cebulę obrać, umyć, pokroić na księżyce. Korniszony również pokroić. Natkę pietruszki posiekać. Cebulę, korniszony, natkę wymieszać. Mieszaninę polać oliwą, ketchupem, dodać przyprawy. Gotową mieszanką zalać śledzie w słoiku.

Odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin. SMACZNEGO !!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis - wypróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !