Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę, z masłem usmażyć na szklisto.
Zrobić bulion z kostki dodać do niego cebulę, doprawić do smaku solą i pieprzem, całość razem zagotować.
Do każdego z talerzy włożyć po 1 kromce czerstwego chleba pokrojonego w kostkę, zalać gorącą zupą, na wierzch posypać starty ser.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Lubię, ale musi być pikantna.
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !