Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wędzona makrela z czerwoną cebulą

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela
1 średnia sztuka
oliwa
3-4 łyżki
sok z cytryny
2 łyżki
pieprz i sól
do smaku
natka pietruszki
2 łyżki
cebula czerwona
1 duża sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Wędzona makrela z czerwoną cebulą

Makrelę obrac ze skóry i oczyścic z ości. Podzielic na mniejsze kawałki. Cebulę drobno posiekac. Rybę, cebulę i natkę pietruszki wymieszac. Skropic cytryną i oliwą, doprawic do smaku. Podawac z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 23.09.2010 16:58
uwielbiam wędzoną makrelę,mniam mniam
Ela20 09.06.2010 09:05
Z białą cebula też jest smacznie i można dodac szczypiorku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak