Sposób przygotowania

Borówkę umyć i wrzucić do granka razem z obranymi, oczyszczonymi, a następnie pokrojonymi na małe kawałki gruszkami oraz. Dusić do czasu, gdy powstanie jednorodna masa, często mieszajac. Jeszcze gorące nakładać do wyparzonych, małych słoików. Zakręcić, odwrócić do góry dnem. Po ok. 5 minutach włożyć na 10 minut do nagrzanego do 90 stopni piekarnika.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    no no,,,,,,,,,,,,,, fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    no no,,,,,,,,,,,,,, fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !