Sposób przygotowania

Ser owinąć w folię spożywczą i włożyć do gotującej się wody.Gotować kilka minut,aż ser będzie elastyczny.sprawdzić to można przyciskając ser łyżką.Pieczarki drobno pokroić i usmażyć.Dodać serek topiony i wymieszać.Podgrzewać dalej dodając pokrojone drobno ogórki,paprykę jajka ugotowane na twardo i pietruszkę zieloną.Wszystko dokładnie wymieszać na jednolitą masę.Ser rozwinąć, rozwałkować(ciepły) na prostokąt.Nałożyć farsz i zwinąć w roladę.Zawinąć w folię spożywczą i schłodzić w lodówce(najlepiej przez noc)

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo ciekawe.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też mam przepis na taką roladkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !