Sposób przygotowania

grzyby oczyścic umyc grzyby osączyc, koperek i pietruszkę opłukac i osuszyc.Cebulę obrac i pokroic w gruba kostke na patelni rozpuścic masło,nie podgrzewac zbyt mocno, wsypac cebulę wymieszac i mieszając co jakiś czas zeszklic na złoty kolor dodac kurki i wymieszac smażyc posolic i popieprzyc dusic na małym ogniu aż grzyby będą miękkie.do patelni z grzybami wlac śmietane zamieszac dusic 5 minut posypac koperkiem i natka pietruszki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Zbieram dużo kurek,wkrótce wypróbuję przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam tak podane kurki ,nie mogę się doczekać kiedy będą rosnąć w lesie,bo najlepsze takie zebrane samodzielnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wysmienite danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    pyszne są grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    przepyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepadam za kurkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !