Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym,ubić pianę z białek i delikatnie mieszając dodawać do utartych żółtek na przemian 1 łyżkę piany i 1 łyżkę mąki.Wylać biszkopt na blachę,upiec na złoty kolor.Jeszcze ciepły przełożyć na ściereczkę i razem z nią zwinąć.Gdy przestygnie rozwinąć,nałożyć równą warstwę dżemu,znów ścisło zwinąć i odstawić do ostygnięcia.Polać polewą lub lukrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mniam mniam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    zjadłoby się takie słodkości
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna roladka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    znakomita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !