Sposób przygotowania

Bułki: Wszystkie składniki zmiksować. Odstawić na 10 minut. Wyłożyć na papier do pieczenia i piec 35 minut w temp. 180 stopni (z termoobiegiem). Z tej porcji wychodzi 1 duża lub 2 mniejsze bułki. Uwaga: ciasto rozlewa się na papierze podczas pieczenia, więc należy układać jak najwyższe kopczyki.
Kotlety: Składniki zmiksować. Z masy formować płaskie kotlety. Piec na blasze wyłożonej papierem przez około 20 minut w temp. 180 stopni z termoobiegiem.
Bułkę rozciąć w poprzek, włożyć do niej kotlet i dodatki wg uznania.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Jak dla mnie to coś nowego - trzeba wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !