Sposób przygotowania

Kotlety po umyciu i osuszeniu rozbić, posolić, posypać czosnkiem i odstawić na około pół godziny w chłodne miejsce. Następnie maczać w jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne,szkoda że tak trudno zdobyć cielęcinę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne sznycelki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !