Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Łosoś smażony a la bryzol

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś
1 kg
mąka
150 g
olej
100 g
masło
100 g
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś smażony a la bryzol

Łososia oczyścić,zdjąć skórę,wyfiletować,pokroić w plastry ,rozbić tłuczkiem,uformować,okrągłe ,płaskie,plastry ,osolić,dodać pieprz,obtoczyć w mące i usmażyć na oleju,pod koniec smażenia dodać masło,podawać z frytkami i pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 26.03.2011 20:27
Swietny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak