Sposób przygotowania

Marchewkę ugotować, odcedzić, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Por bardzo drobno posiekać. Jajka i ogórki pokroić w kostkę. Rybę wyjąć z puszki i podzielić na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, lubię rybne sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !