Sposób przygotowania

Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w drobną kosteczkę. Zioła poszatkować. Twaróg rozgnieść widelcem i wymieszać z jogurtem. Nałożyć na pumpernikiel, posypać kawałkami papryki i posiekanymi ziołami. Doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna kanapeczka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    taka kolorowa i pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha śniadanko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !