Sposób przygotowania

Z sardynek usunąć kręgosłupy. Widelcem zgnieść sardynki wraz z serem, dodać posiekaną cebulę, szczypiorek, olej, ketchup i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Z papryczek odciąć końcówki, wyjąć pestki. Każdą papryczkę napełnić nadzieniem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    świetne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    W takim wydaniu papryki nie jadłam ,pewnie jest smaczna:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetne na imprezkę ,zachwyci gości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    wyglada swietnie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !