Sposób przygotowania

Do garnka wlać wodę,włożyć do niej obrane udka oraz warzywa,posolić.gotować na małym ogniu,aż mięso będzie miękkie.Wyjąć je a do wywaru włożyć koncentrat pomidorowy,kostkę bulionową.Doprowadzić do wrzenia.Mąkę rozrobić ze śmietaną i wodą,po czym wlać do gotującej się zupy.Wymieszać i doprawić przyprawą,solą i pieprzem.Udekorować natką lub szczypiorkiem.Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    niezawodna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moja ulubiona zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    rewelacja :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !