Sposób przygotowania

Marchewkę i cebulę pokroić w kostkę, czosnek dropniutko posiekać. Porcje pstrąga oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Każdą rybę zawinąć w folię aluminiową, dodając wiórki masła oraz jarzyny, położyć gałązkę rozmarynu i ułożyć ryby na blasze.
Piec w średnio nagrzanym piekarniku około pół godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    dla mnie super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !