Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka płuczemy, przekrawamy w poprzek (tak, żeby otrzymać 2 kotlety). Nie rozbijamy. Czosnek mieszamy z bułką, papryką i solą. Pierś moczymy w wodzie, następnie kładziemy na panierkę i mocno ją dociskamy do mięsa z obu stron. Smażymy na mocno rozgrzanym oleju po 3 minuty z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    katoda

    Niska kaloryczność? Przy smażonym mięsku chyba nie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    już mi ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    wyglądają b.apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    smaczne to :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !