Sposób przygotowania

Przygotować krem z serka mascarpone, bitej i kwaśnej śmietany, cukru i cukru waniliowego. Półmisek wysmarować masłem, wysypać wiórkami kokosowymi. Ułożyć warstwami: krem, biszkopty (biszkopty skropić syropem z ananasów), krem, ananasy pokrojone w kostkę, krem. Wierzchnią warstwę kremu posypać migdałami i wiórkami kokosowymi. Wstawić na dwie godziny do lodówki

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ulalaaa, to się nazywa smaczny deser :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mniam,pychota !
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna ciacho:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !