Sposób przygotowania

Oddzielić żółtka od białek.Rozpuścić drożdże w mleku,dodać mąki,żółtka,sól i stopione masło.Wymieszać i odstawić na 1 godz do wyrośnięcia.Ubić białka i wymieszać z masą drożdżową.Racuchy usmażyć na złoto na maśle.Na każdy nałożyć trochę kawioru,kleks śmietany i gałązkę koperku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wykwintne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    kawior brzmi zachęcająco
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !