Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa selerowo-porowa

5.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler
1
pory
2
korzeń pietruszki
1
bulion
1,5 l.
pasta curry
1 łyżeczka
pasta truflowa
1 łyżeczka
koperek
2 łyżeczki
sól
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa selerowo-porowa

Jarzyny obieramy , zielone części porów odciąć i wyrzucić . Zalewamy je woda , dodajemy curry i gotujemy . Pod koniec dodajemy tylko pastę truflową a całość zmiksować blenderem , i posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 08.11.2013 08:24
pyszna zupka
babcia
babcia 03.10.2012 18:08
pyszna
babcia
babcia 03.10.2012 18:08
pyszna
romanrafal
romanrafal 15.06.2012 17:43
smaczne
Halusia 12.08.2011 21:00
musi być smaczna!
ElizaT 03.04.2011 17:49
najs

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak