Sposób przygotowania

Marchew, pietruszkę utrzeć na tarce jarzynowej - grube oczka. Mięso, jarzyny, przyprawy zalać woda. Zagotować. Wsypać ryż. Gotować przez 1 godzinę. Wyjąć mięso. Wrzucic utarte ogórki kiszone i wlać wodę spod ogórków. Zaprawić śmietanką. Posypać koperkiem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bami

    ależ ja dawno nie jadłam zupy ogórkowej! :O
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dziś mam na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    z ryżem nie robiłam- ciekawe :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    taka jaka lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muszę wypróbować z ryżem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !