Sposób przygotowania

Mięso należy pokroic w drobną kostke, a następnie wrzucić na patelnie z rozgrzanym olejem, dodajemy 3 łyżki przyprawy i smażymy do miękkosci. kapuste drobno szatkujemy, dodajemy usmażone mięso i odsączoną kukurydze, mieszamy z majonezem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł na gyrosa;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    szyba sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bardzo fajna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    robie podobnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !