Sposób przygotowania

Kuskus zalać gorącym bulionem warzywno-mięsnym. Wymieszać, przykryć i odstawić na 15 minut, by napęczniał. Przelać przez sito.

Warzywa pokroić w dość drobną kostkę. Dodać kukurydzę osączoną z zalewy oraz kuskus. Przyprawić solą i czarnym mielonym pieprzem. Wymieszać z majonezem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Takiej sałatki jeszcze nie jadłem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kuskus
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    nigdy nie próbowałam kuskusa ale sałatka wygląda zachęcająco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !