Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i bardzo cienko rozbić tłuczkiem. Oprószyć solą i pieprzem, posmarować musztardą. Na każdy kawałek mięsa położyć ugotowane jajko i trochę szpinaku. Zwinąć roladki, spiąć wykałaczkami, panierować w mące, jajku i bułce tartej. Na rozgrzanym tłuszczu smażyć ze wszystkich stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ślicznie wyglądają
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie ale moi domownicy za tym nieprzepadają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie roladki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !