Sposób przygotowania

Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, margarynę, śmietanę i żółtka wymieszać ze sobą i wyrobić z nich ciasto. Wysmarować masłem i posypać bułką tartą foremki do babek. Równo okleić je ciastem - niezbyt grubą warstwą. Piec aż się zrumienią. Krem
Budyń ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, wystudzić. Do zimnego budyniu dodawać masło i miksować aż powstanie gładka masa. Do wystudzonych babeczek na dno dajemy budyń i dekorujemy pokrojonymi owocami. Na koniec owoce należy polać tężejącą galaretką przygotowaną w połowie wody podanej na opakowaniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    śliczne i apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    wyglądają ślicznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !