Sposób przygotowania

1

Pieczarki kroimy na kawałki jednakowej grubości. Paprykę w większą kostkę. Solimy i posypujemy ziołami prowansalskimi. Grillujemy na rozgrzanej wcześniej patelni grillowej.
2

Cukinię kroimy nożykiem na wąziutkie paseczki wzdłuż całęj cukini. Solimy i odstawiamy na chwilę, po czym grillujemy i odkładamy do ostygnięcia. Układamy cukinie na desce i na jednym końcu nakładamy po pół łyżeczki serka Tartare i kilka listków rzeżuchy. Zawijamy.
3

Na wykałaczkę nakładamy po kolei - pieczarkę, paprykę, cukinię, pieczarkę, paprykę i znowu pieczarkę. Podajemy udekorowane jeszcze listkami rzeżuchy.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Już nie mogę się doczekać sezonu grillowego:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Ja też pacząc na te grillowane koreczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Ślicznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    to jest pomysł na najbliższy weekend ;-)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    niesamowite!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !