Sposób przygotowania

Wodę wymieszać z mlekiem, połączyć z jajkami dodać mąkę i sól. Ciasto powinno być półpłynne. Ciasto wylewamy na patelnię i smażymy z obu stron.
Kapustę myjemy, osuszamy, szatkujemy. Pomidor i ogórek myjemy, kroimy w kostkę. Łączmy z kapustą. Słonecznik prażymy na suchej patelni, dodajemy.Przyprawiamy solą i pieprzem. Farsz wykładamy na naleśniki i zwijamy. Podajemy z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Wyglądają znakomicie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Znakomita prezentacja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    extra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    fajnie zwinięte te naleśniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !