Sposób przygotowania

Masło musimy najpierw stopić . Jajka ucieramy z cukrem dodajemy mąkę ziemniaczaną, twaróg i całość dobrze wymieszać . I to przekładamy do garnka ze stopionym masłem i gotować 15 minut tylko nie możemy przerywać mieszania .Potem do masy dodajemy wszystkie bakalie . Spód formy najpierw wypełniamy biszkoptami - mogą być okrągłe i przykryj ciepłą masą na koniec jeszcze tylko obłożyć ładnie brzoskwiniami a galaretkę rozpuść , wystudż i rozprowadż po owocach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    takiego nie robiłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    FAJNE.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !