Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć w wodzie. Odstawić na 24 godziny. Następnego dnia fasolę ugotować w tej samej wodzie. Gdy fasola będzie już miękka osolić, odcedzić i zmielić . Do zimnej fasoli dodać pokrojoną i zrumienioną na tłuszczu cebulę i jajka. Przyprawić solą, pieprzem. Dodać koperek. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Uformować podłużne kotleciki, obtaczać je w bułce tartej i usmażyć na oleju z obu stron. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !