Sposób przygotowania

ziemniaki ugotować. Zmielić. Wszystkie składniki wyłożyć na stolnice i ugniatać. Wstawić wodę. Osolić wodę. Uformować z ciasta wałeczki i kroić je po skosie. Wrzucić kopytka do wody. Gotować ok. 10 min. Pokroić cebulę i boczek. Podsmażyć na patelni. Cebule z boczkiem podawać jako okrasę

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    uwielbiam kopytka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !