Sposób przygotowania

Do piure grochowego dodajemy posiekaną i zrumienioną cebulę, dodać jajko, bułkę tartą - tyle by masa się dobrze uformowała. Doprawiamy. Uformować wałek, obroczyć w mące. Następnie wykrawamy niewielkie placuszki - krążki i obtaczamy z bułce tartej. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    jeszcze takich nie próbowałam
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !