Sposób przygotowania

Produkty na ciasto: mąkę, jaja, wodę, łyżkę oleju i łyżeczka soli. Zagnieść ciasto, rozwałkować i wykrawać pierogi.
Produkty na farsz: kapustę poddusić na oleju, dodać pokrojone drobno pieczarki i cebulę. Dusić na małym ogniu, dodają kostkę rosołową i pozostałe przyprawy. Ostudzić i nadziewać pierożki.
Polecam do lepienia pierogów używać specjalnej maszynki. Wówczas pierogi będą bardzo ładne i równiótkie.
Sposób podania - odrobinę farszu lekko podgrzać na oleju i polać pierogi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ładne i wszystkie idealnie równe sa Twoje pierogi. A farsz w środku i na pierogach - pomysłowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    lubię takie!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    zjadłabym ,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje ulubione-lubię to-
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    uwielbiam takie pierogi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    rewelacyjne pierożki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam pierogi w każdej postaci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam, ale pyszne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszne,taki pieróg lubię
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    uwielbiam pierogi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !