Sposób przygotowania

Seler dobrze szorujemy nie obieramy i gotujemy,następnie obieramy ze skórki i kroimy na plasterki około 1 cm.Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w paseczki..Pieczarki obieramy drobno szatkujemy,mieszamy z papryką i dusimy na łyżce tłuszczu.Czosnek przeciskamy przez praskę i razem z natką pietruszki dodajemy do warzyw doprawiamy do smaku.Plasterki selera obtaczamy w mące na wierzch nakładamy masę jarzynową i przykrywamy plasterkiem sera topionego.Pieczemy na grillu do momentu aż ser się roztopi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mega zdrowe i smaczne tosty.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !