Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo i obrać.Cebulę pokroić i udusić na maśle dodając koncentrat pomidorowy.Rybę obrać z ości i drobno pokroi. Jajka przekroić wzdłuż i wyjąć żółtka.Żółtka rozetrzeć na masę,dodać rybę i uduszoną cebulę,doprawić i napełnić nią jajka.Na dno naczynia żaroodpornego wylać śmietankę i ułożyć w nim jajka,nadzieniem do góry.Całość posypać startym serem.Wstawić do piekarnika i lekko zrumienić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich jajek nie jadłam:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja również w końcu trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis a jak dla mnie coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !