Sposób przygotowania

Na oleju zeszklić cebulę i czosnek pokrojone w drobna kostkę,dodać rozmrożony szpinak,połączyć go z częścią sosu beszamelowego,doprawić do smaku.Makaron ugotować al dente.Przygotowanym szpinakiem napełnić canelloni,następnie w żaroodpornym naczyniu układać jeden obok drugiego.Polać resztą sosu beszamelowego,posypać tartym żółtym serem i zapiec.Danie można podać z sosem pomidorowym.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Uwielbiam- szpinak mam - warto zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !